Листоноші «Укрпошти» не заробляють 1000 доларів - Смілянський попросив вибачення

886 0

Ми у соцмережах:

Листоноші «Укрпошти» не заробляють 1000 доларів  - Смілянський попросив вибачення

Гендиректор "Укрпошти" визнав, що помилився із зарплатою листонош

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський спростував свої слова про те, що деякі листоноші компанії заробляють до 1000 доларів на місяць завдяки комісіям із продажу товарів і чайовим.

"Із зарплатою (з урахуванням премій) у 1000 доларів я помилився. Зарплата листонош справді зросла при мені більш ніж вдвічі (зі 110 до 250+ (дол.) без премій), але ще, очевидно, не досягла 1000 доларів",- написав Смілянський на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, деякі листоноші продають товарів і послуг на місяць на 1000 доларів, а не отримують цю суму як зарплату. З урахуванням премій ці листоноші отримують 10-11 тис. грн на місяць.

«Тому приношу свої вибачення, якщо така цитата когось із листонош образила», — додав Смілянський.

Крім того, Смілянський зазначив, що зарплати листонош "Укрпошти" за останні кілька років зросли, незважаючи на падіння обсягів їхньої роботи (листи, газети, пенсіонери) на 15-50%.

Нагадаємо, гендиректор "Укрпошти" в інтерв'ю виданню "НВ" заявив, що деякі листоноші заробляють до 1000 доларів на місяць.

За його словами, кожен листоноша додатково отримує відсотки від проданого (7%), за якість доставки (від 15% до 30%). Крім того, працівникам передбачено певну суму при прийманні кожного платежу.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також