Листопад для України розпочнеться з нічних морозів та снігу

376 0

Ми у соцмережах:

Листопад для України розпочнеться з нічних морозів та снігу

Вже за тиждень погода в Україні різко зміниться – вся країна зіткнеться із морозами, а в деяких областях може випасти сніг.

Такий прогноз дала синоптикиня Наталія Діденко у своєму Телеграм-каналі.

- 2-3 листопада очікується похолодання, вночі до невеликого морозу, вдень у суботу не вище +4+10 градусів, а в неділю, 3-го листопада, вдень не вище +1+6 градусів. Тому залишкове жовтневе тепло використайте повною мірою,- порадила синоптикиня. - Понеділок в Україні буде чудово теплим.  28-го жовтня очікується протягом дня +12+17 градусів. По центральній частині, а ввечері по заходу походять невеликі дощики, проте все ж поки що переважатиме в Україні погода без істотних опадів.  У Києві день у понеділок, схоже, буде найтеплішим з перспективи аж до квітня, як мінімум. Хіба що якийсь рекорд станеться взимку. Бо завтра у столиці передбачається до +17 градусів!

За її прогнозом, наступні вихідні для українців стануть повною протилежністю до нинішніх. У всіх регіонах тепло зміниться на різке похолодання. Як зазначила Діденко, вже 4-5 листопада Україну може засипати снігом.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також