Пригожин полетів у Білорусь будувати табір для «вагнерівців»

850 0

Ми у соцмережах:

Пригожин полетів у Білорусь будувати табір для «вагнерівців»

«Вагнерівці» зі своїми родинами та сам Євген Пригожин полетіли у Білорусь. Там їм мають надати прихисток після невдалого походу на Москву.

Раніше російське видання «Вёрстка» повідомляло, що самопроголошений президент Білорусі розпорядився побудувати табори для проживання «вагнерівців». Перший табір на 8 тисяч людей мають звести в розташованих за 200 км від кордону з Україною Осиповичах Могильовської області.

Американські аналітики Інституту вивчення війни наполягають, що заколот «вагнерівців» ослабить російську армію. Саме тому Володимир Путін намагається утримати «вагнерівців», щоб надалі використовувати у війні проти України.

Однак самого Євгена Пригожина та тих, хто поїде з ним у Білорусь, російський диктатор не пробачить. Адже його армія терпить невдачі на полі бою та потребує підготовлених військових, якими були саме «вагнерівці».

Додамо, що напередодні держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що військовий заколот найманців з ПВК «Вагнер» на чолі з Пригожиним проти Кремля продемонстрував «тріщини» у владі Путіна. Водночас глава американської дипломатії висловив упевненість, що фінальний акт розвитку ситуації в Росії ще попереду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також