Літній відпочинок у Карпатах: запасаємося силами й бадьорістю на весь рік

890 0

Ми у соцмережах:

Літній відпочинок у Карпатах: запасаємося силами й бадьорістю на весь рік

Більшість українців не сприймають весну як вдалий час для подорожі. Звісно, приємно виїхати на природу під час травневих свят, але більш тривалий відпочинок традиційно асоціюється з літом. Куди поїхати, щоб повною мірою насолодитися довгоочікуваною відпусткою і отримати від неї максимум користі? Останніми роками найбільшою популярністю користуються Карпатські курорти!

Тут склалися всі умови для без перебільшення ідеального відпочинку: велична гірська природа, чудовий туристичний сервіс, безліч розваг на будь-який смак і оздоровчі програми. Покращити самопочуття, повернути собі блискучий вигляд можна одним тільки перебуванням у горах, а СПА-програми здатні в рази посилити цей ефект. Детальніше дізнатися про методи відновлення гарного настрою та здоров’я можна на сторінці https://starapravda.com.ua/spa/.

Як обрати місяць для літнього відпочинку?

♦ Червень. На всіх висотах повітря вже добре прогріте (до +20 в полонинах і до +10 на вершинах), а стежки сухі, що робить прогулянки пішки особливо приємні. Альпійські луги буяють польовими квітами, а схили вкриваються яскравим килимом червоної рути.

♦ Липень. Найбільш теплий місяць, коли температура повітря становить біля +25 градусів у тіні. У цей період більше опадів, ніж в інші літні місяці, проте дощі зазвичай нетривалі. Але навіть негода не зіпсує вашого відпочинку: вирушайте на дегустацію місцевої кухні, на рибалку з критої альтанки або на оздоровчі СПА-процедури!

♦ Серпень. Відпустка наприкінці літа — особливе задоволення. У серпні тепло (близько +20 градусів), сухо, в лісах і на схилах достигають чорниці та малина, з’являються гриби. Вночі і ввечері в низинах збирається густий туман, тож ви в буквальному сенсі опиняєтеся вище хмар.

СПА для краси і здоров’я

Карпатські готелі пропонують СПА-програми, які не поступаються оздоровчим курсам європейських курортів. Надавайте перевагу закладам, які пропонують комплексні послуги, адже так відпочинок буде більш зручним і вигідним. У СПА-меню карпатських готелів можна знайти різні види професійного масажу, пілінги, маски, обгортання. Незмінною популярністю користуються баня на дровах, купання в традиційних чанах, джакузі та/або басейнах з підігрівом.

Підбирайте і комбінуйте ці процедури для досягнення максимального ефекту! СПА-відпочинок в Карпатах дозволяє значно покращити самопочуття та зовнішній вигляд за захворювань суглобів, зайвої ваги, м’язових спазмів, хронічної втоми, стресів. Після такої літньої відпустки ви будете почувати себе по-справжньому оновленим!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також