Літню сесію Ліги націй завершено: які підсумки і очікування для української збірної?

886 0

Ми у соцмережах:

Літню сесію Ліги націй завершено: які підсумки і очікування для української збірної?

Закінчено літню сесію Ліги націй. Україна завершила її з добрим результатом. Команді вдалося здобути дві перемоги, одну нічию.

Передбачалося, що збірна досягне найвищих результатів у домашніх матчах, а на виїзді завоює бодай щось. Все сталося навпаки, і саме виїзні змагання виявилися успішними. Підсумковий рахунок - 7 очок за 3 матчі вважається позитивним результатом, що очікується від команди.

Українська збірна у лідерах групи, але Шотландія відстає лише на 1 очко. Основне протистояння буде у 20-х числах вересня, де Україні доведеться двічі грати проти Ірландії. Команда досить сильна, яка зуміла обіграти противників із відмінними результатами, наприклад, 3:0 на користь ірландців у матчі проти Шотландії.

Ті, хто прогнозували успіх української команди, мали рацію. Незалежні експерти Betauth прогнозували аналогічний результат збірної – 7 балів. Українці чудово впоралися з поставленими завданнями. Краще аналізуйте декілька джерел. Українські прогнозисти, зі стажем від 8 років Антон Оріщенко та Юрій Берднік постійно публікують прогнози за участі української збірної, роблять глубоку аналітику та оцінку кожної команди. Всі прогнози публікуються на Бетаут не лише на популярні ліги.

За останні три тижні Україна зіграла 5 матчів, включаючи стики відбору світового чемпіонату, Лігу Націй. Якість гри погіршувалося від чудового старту із Шотландією до деякої безладності з Ірландією. Настрій на Лігу Націй, Плей-офф різний. Після поразки Уельсу Олександр Петраков зумів буквально зібрати дух команди наново, гравці винесли певний досвід із матчів, необхідний надалі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також