Літо, спека і… незвичний десерт-морозиво (РЕЦЕПТ)

202 0

Ми у соцмережах:

Літо, спека і… незвичний десерт-морозиво (РЕЦЕПТ)

Як приготувати незвичний десерт-морозиво

Банан почистити, розрізати навпіл впоперек.

Вставити дерев’яні палички, вмочити банан у мед і обкачати в крихтах з печива, пряників або в пластівцях.

Покласти на деякий час у морозилку.

Як варіант: банани на паличках покласти на ніч у морозилку (мінімум на кілька годин).

Окунути банани в розтоплений шоколад, а потім обкачати в подрібнених волоських горіхах/крихтах з печива/кокосовій стружці.

Поставити в холодильник на 30 хв. для застигання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також