Літвінова пробуде у слідчому ізоляторі ще два місяці

2365 0

Ми у соцмережах:

Літвінова пробуде у слідчому ізоляторі ще два місяці

Тетяні Літвіновій, яку звинувачують у вбивстві її чоловіка, суд продовжив термін тримання під вартою.

Наступні 60 днів вона перебуватиме у Рівненському слідчому ізоляторі. На судове засідання у справі умисного вбивства Тетяна Літвінова не з'явилася, повідомляє телеканал UA: Рівне.

Захисниця обвинувачуваної пояснила це тим, що в 9-місячної дитини, яка разом з матір'ю перебуває в СІЗО, діагностували бронхіт. Також вона передала заяву від Тетяни Літвінової про те, що обвинувачувана не заперечує, аби судові слухання відбувалися без її участі. Натомість мати убитого Софія Літвінова певна, що таким чином її невістка відтягує розгляд справи. Рівненський міський суд ухвалив слухання у цій справі перенести на 2 серпня.

Нагадаємо, власника перукарні "Серж" Сергія Літвінова вбили торік у лютому. За версією слідства, це зробила його дружина Тетяна Літвінова на очах у їхніх дітей. Після цього вона сховала тіло та втекла у Єгипет. Про зникнення 37-річного чоловіка до поліції повідомив його товариш. Пошуки привели оперативників у квартиру в Рівному, де мешкала його 23-річна дружина та двоє дітей. Там у підсобці і знайшли тіло Сергія з 4-ма ножовими ранами. У березні 2017 року Тетяну затримали єгипетські правоохоронці. Два місяці тривала процедура екстрадиції. За скоєне обвинувачуваній загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також