Літвінова ще не хоче на волю

3546 0

Ми у соцмережах:

Літвінова ще не хоче на волю

У Рівному триває суд над обвинуваченою у вбивстві відомого перукаря Сергія Літвінова.

Вбивство стиліста сталось 7 лютого минулого року. Після вбивства його дружина Тетяна Літвінова утекла в Єгипет. У травні була доставлена в Україну, вже вагітною. Відтоді вона перебуває у СІЗО.

У суді обвинувачена визнала свій злочин. За її словами, в неї досить часто траплялися конфлікти із чоловіком через ревнощі, під час одного з таких сталася штовханина, вона вихопила у нього ніж і вдарила ним чоловіка. За даними слідства, було нанесено не менше 11 ножових ударів. Літвінова заявила, що це «був самозахист».

Портал ЧaРiвнe повідомляє, що у суді продовжується дослідження документів. Суд також розглянув доцільність продовження тримання під вартою підсудної. Адже термін закінчується 5 травня. А наступного тижня один із членів суддівської колегії перебуватиме у відпустці. Прокурор Олександр Станкевич наполягав на продовженні тримання під вартою на 60 діб.

- На сьогодні існуючі ризики присутні, свідки не допитані, тому існує ризик впливу на свідків, так само є ризик, враховуючи тяжкість злочину та поведінку обвинуваченої після скоєного, - сказав прокурор.

- Вона не збирається ухилятися, не збирається вчиняти над кимось розправу, розкаюється, також боїться за своє життя, тому ми не заперечуємо проти продовження строку, - зазначила захисниця обвинуваченої Тетяна Барашивець.

Обвинувачена також не заперечувала. Найближчі дати засідань: 21 травня, 11.00, 18 червня, 15.00. 

Читайте також: Літвінова розповіла, як вбила чоловіка-стиліста


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також