Літвінова відмовляється від адвокатів

8511 6

Ми у соцмережах:

Літвінова відмовляється від адвокатів

Не менше десяти судових засідань у справі за звинуваченням Тетяни Літвінової у вбивстві у лютому 2017 року її чоловіка Сергія Літвінова не відбулося.

Не відбувся суд і 16 вересня, бо Літвінова заявила, що їй неналежним чином повідомили про засідання. На той день вона відмовилася від послуг адвоката Тетяни Барашивець, і їй призначили безкоштовного державного захисника. Але і від його послуг підсудна нібито відмовляється, про що він усно повідомив у суді.

На думку адвоката Володимира Цуняка, який захищає маму загиблого Софію Літвінову, Тетяна не зацікавлена в тому, щоб справу розглянули чимшвидше, тому, напевне, й зволікає. Вона підпадає під так званий закон Савченко, і кожен рік утримання в ізоляторі їй зарахують за два роки колонії, при тому що умови СІЗО значно кращі, ніж у в’язниці. Хлопчик, який живе з матір’ю в неволі від народження, може бути з нею до трирічного віку, а йому ще й двох немає. Якщо ж вона й справді знову вагітна, як про це говорять, то невідомо, чи вона з двома дітьми й далі перебуватиме в СІЗО, чи їх передадуть під опіку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також