Лижника покарають за екстремальні розваги

1606 1

Ми у соцмережах:

Лижника покарають за екстремальні розваги

Патрульна поліція повідомила, що на лижника, який вчепився до автомобіля та проїхав вулицею Соборною у Рівному, склали адмінпротокол.

Мережу інтернет зірвало відео лижника, який, порушуючи Правила дорожньог руху,  рухався центральною вулицею міста.

Попри обурливі коментарі в Фейсбуці, варто зазначити, жоден очевидець події не повідомив про порушення на лінію 102. Але патрульна поліція в місті є і вона працює.

Патрульна поліція Рівненської області повідомила про те, що  на  27-річного рівнянина сьогодні був складений протокол за ч.4 ст. 127 КУпАП (за порушення пішоходами чи іншими учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки).

- Такі порушення тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин,  - йдеться у повідомленні патрульних. - Матеріали передані до суду. Будьте чемними. Ми поруч.  

Лижника-екстремала звати Роман Козачук. Він розповів, що такий вчинок він зробив кілька днів тому, зйомки для власного блогу тривали у два підходи. Відео набрало в соцмережах тисячі переглядів. Сьогодні лижник погодився прокоментувати для UA: Рівне мотиви свого вчинку. Сказав, що хоч і не відчував себе в небезпеці, але більше так не робитиме і кататиметься на "Бармаковелі".

Після інтерв’ю він пішов у патрульну поліцію, каже – на нього вони таки вийшли і запросили на розмову про вчинення адмінправопорушення.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також