Локдаун в Україні. Степанов розповів, чи зупинять транспорт

3393 0

Ми у соцмережах:

Локдаун в Україні. Степанов розповів, чи зупинять транспорт

Транспорт не зупинятимуть.

 Міністр охорони здоров'я Максим Степанов допустив, що у випадку посилення карантину і запровадження жорсткого локдауну в Україні робота громадського транспорту не припинятиметься. Про це він заявив в ефірі "Україна 24". 

"Стосовно конкретних обмежень і питання транспорту. Ми розуміємо, що який би жорсткий карантин не був, однак залишаються об'єкти критичної інфраструктури, де працюють люди, які мають добиратися до роботи. Це стосується лікарів, медичних працівників та інших категорій громадян", - зазначив він.

Водночас Степанов наголосив на необхідності чіткого дотримання і виконання існуючих карантинних обмежень.

"Наприклад, візьмемо карантин вихідного дня. Уявімо, що його всі без виключення дотримуються, все повністю зачинено. Навіть при роботі громадського транспорту людям нема куди їхати. Це тільки продуктова крамниця або аптека, яка дуже часто розташована біля дому. І просто в транспорті не буде навіть теоретично якогось скупчення людей. Якщо ми говоримо, що люди переміщуються у транспорті в невеликій кількості, наприклад у маршрутці, то ризик інфікування, якщо вони дотримуються всіх правил, перебувають у масці, дуже-дуже низький", - пояснив міністр.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також