Ложка меду — щодня

1023 0

Ми у соцмережах:

Ложка меду — щодня

Мед має унікальні цілющі властивості, що робить його одним з найбільш корисних продуктів. Крім того, мед може виступати не тільки як профілактичний засіб проти захворювань, але і подбає про вашу красу і молодість. Незважаючи на незаперечну користь меду, все ж варто пам'ятати, що дорослій людині можна з'їдати не більше двох столових ложок на день.

Вбиває віруси. Мед володіє рідкісним складом: при всіх своїх приємних смакових якостях він знищує будь-які шкідливі мікроорганізми, що особливо актуально в період пандемії коронавірусної інфекції.

Зміцнює імунітет. Якщо мед вживати постійно, то здоров'я стане набагато міцнішим. Це захистить від застуди взимку і від багатьох інших недуг.

Молодість. Багато омолоджувальних косметичних засобів як основний компонент використовують мед. Він має неймовірну здатність «зупиняти» час. До речі, мед можна запросто використовувати як основу для домашньої маски проти зморщок.

Життєвий тонус. Завдяки вживанню меду людина стає більш енергійною і позитивною. Так відбувається тому, що продукт грамотно мобілізує сили і ресурси організму.

Зміцнення. Мед сприяє не тільки поліпшенню самопочуття: крок за кроком він оздоровлює весь організм.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також