Лозовський розповів про зйомки в фільмі «Захар Беркут»

1669 0

Ми у соцмережах:

Лозовський розповів про зйомки в фільмі «Захар Беркут»

Станіслав Лозовський продовжує зніматися в кінокартині голлівудських режисерів «Захар Беркут». Актор ексклюзивно для «РВ» розповів про свої враження від цієї роботи.

 -          Працювати з професіоналами своєї справи цікаво і пізнавально, - сказав актор. – Окрім того, є можливість попрактикуватися в англійській. Я знаю її на рівні, вище середнього, проте вирішив перевірити вимову у рівненських мормонів, які навчають англійської. Виявилося, що і читання, і вимова у мене нормальні, проте мав деякі труднощі зі словом forting. Мені записали на диктофон, як його вимовляти, і я кілька днів практикувався.

Станіслав Лозовський каже, що робота на сцені і на знімальному майданчику дуже різниться:

-          Головна відмінність полягає в тому, що на знімальному майданчику потрібно одразу включатися в роботу і грати роль. Часу на репетиції немає. Були під час роботи в нас цікаві технічні моменти. Режисер казав мені, як саме грати, я додав щось трішки свого, а вийшло те, що ви побачите на екранах.

А от кого саме грає Лозовський в фільмі «Захар Беркут» - не зізнається. Каже, що ця інформація – з розряду комерційних таємниць.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також