Лукашенко шкодує, що не захопив Україну раніше

581 0

Ми у соцмережах:

Лукашенко шкодує, що не захопив Україну раніше

Віримо, що невдовзі йому все пригадають - і в Україні, і в Гаазі.

олександр лукашенко, який захопив владу в Білорусі, шкодує, що його країна разом із Росією не "вирішили" питання з Україною, коли та не могла чинити опір, - повідомляє видання Аргумент.

Про це він заявив під час засідання Ради керівників органів безпеки та спецслужб держав-членів СНД, повідомляє білоруське державне інформагентство Белта.

"Я абсолютно згоден з президентом путіним, коли він говорить про те, що не ми розпочали цю війну. Вона почалася навіть не в 2014 році. Вона почалася задовго до 2014 року. Ми бачили все, що тут відбувалося: той "коричневий" переворот, який стався, і до чого Україну підводять. Бачили, хто був в авангарді.

Все до цього йшло. Єдина, мабуть, наша помилка, що ми не вирішили це питання у 2014-2015 роках, коли не було ані армії в України, ані готовності... Все хотіли якось врегулювати мирно. А вони за цей час створювали боєздатні збройні сили", - сказав Лукашенко.

Білоруський диктатор наголосив, що війна і озброєння України відбулися унаслідок зовнішнього впливу. Він додав, що нібито у керівництва України було багато можливостей для "мирного співіснування", проте жоден з українських президентів "не використав ці можливості".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також