Львівський адвокат стане суддею у Рівненській області

249 0

Ми у соцмережах:

Львівський адвокат стане суддею у Рівненській області

Вища рада правосуддя внесе президентові України подання про призначення Володимира Кондратюка суддею на посаду судді Радивилівського районного суду Рівненської області.

Відповідне рішення ВРП прийняла сьогодні, 23 липня.

Володимир Кондратюк є адвокатом (свідоцтво видане Волинською обласної КДКА) та проживає у Львові. Він був засновником та керівником львівського ТзОВ «Ай Пі Легал-Спорт», основний КВЕД якої – діяльність у сфері права. Про це свідчать дані з його декларації, поданої як кандидата на посаду судді, повідомляє zaxid.net

У декларації Володимира Кондратюка зазначено, що у 2023 році він отримав 421 тис. грн від підприємницької діяльності, загальний дохід його дружини Юлії становить близько 360 тис. грн – у цю суму входить, зокрема, зарплата у «Спільному українсько-канадському підприємстві «Росан», адвокатському об’єднанні «Апріорі груп» та дохід від відчуження рухомого майна.
Із 2023 року Володимир Кондратюк є власником авто Suzuki SX4 (2018 року випуску). Подружжя декларує чотири квартири у Львові (77,8 м2, 28,8 м2, 48 м2, 19,4 м2), а також земельну ділянку та нежитлове приміщення.
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також