Львівський бізнесмен вп’яте просить продати землю на Рівненщині і готовий перереєструвати бізнес

3315 0

Ми у соцмережах:

Львівський бізнесмен вп’яте просить продати землю на Рівненщині і готовий перереєструвати бізнес

На сесію Рівненської облради 30 серпня знову виносять проект рішення про продаж гектара землі промисловості між Сарнами та селом Орлівкою.

На ділянці, що належить облраді, львівське підприємство «Декор» має викуплене приміщення. Власник підприємства, житель Львівщини Микола Віщик, хоче купити і землю, проте обласні депутати йому вже чотири рази відмовляли.

На цю сесію проект рішення виноситимуть вп’яте. Вперше його бізнесмен подав навесні 2018 року.

Микола Віщик. Фото - з його сторінки у FacebookАби депутати на цей раз були більш прихильні, пан Віщик пообіцяв перереєструвати бізнес зі Львова на Сарненщину, аби місцевий бюджет отримував більше податків. Таку позицію бізнесмена депутатам озвучила голова земельної комісії облради Світлана Богатирчук-Кривко на вчорашньому засіданні комісії.

За даними держреєстру, ПП «Декор» зареєстроване з 90-х років у Львові. Підприємство спеціалізується на виробництві меблів та будівництві дерев’яних будинків.

Земельна комісія рекомендувала винести проект рішення на сесію. Аби ділянку продали бізнесменові, не менше 33 з 64 депутатів облради мають проголосувати «за».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також