Львів`яни опинились в кюветі через ожеледицю на трасі «Київ-Чоп»

1258 0

Ми у соцмережах:

Львів`яни опинились в кюветі через ожеледицю на трасі «Київ-Чоп»

У неділю близько 20-ї години вечора у Радивилівському районі "Рено Логан" зіткнувся з автобусом та відлетів у кювет. Звідти його витягували рятувальники.

Поблизу села Коти у Радивилівському районі 45-річний житель Львова їхав автомобілем «Renault Logan» у напрямку Львова. Він не врахував стан дорожнього покриття, яке було вкрите ожеледицею, виїхав на смугу зустрічного руху і тамзіткнувся із автобусом "БАЗ". Від удару легковик злетів у кювет. Водій отримав перелом передпліччя, а його пасажири, подружжя львів’ян, 77-ми та 81-го років — забої грудної клітки та ніг.

Потерпілі від госпіталізації відмовились та після надання необхідної медичної допомоги відпущені додому для амбулаторного лікування. Водій рейсового автобуса, 58-річний житель села Зарічне, не постраждав. У салоні транспортного засобу пасажирів не було, бо закінчилася зміна.

Працівники патрульної поліції Рівненської області склали акт обстеження стану покриття автомобільної дороги та зібрали всі необхідні матеріали для притягнення шляховиків до адміністративної відповідальності за статтею 140 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт).
Відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також