Львів’янин, який збив дитину у Рівному, був тверезий

2418 0

Ми у соцмережах:

Львів’янин, який збив дитину у Рівному, був тверезий

ДТП, нагадаємо, трапилася вчора, 14 травня, близько 20 години поблизу будинку №60 на вулиці В’ячеслава Чорновола. 20-річний житель Львова, керуючи автомобілем «BMW X3» на іноземній реєстрації, наїхав на дворічну дівчинку, яка раптово вибігла на проїзну частину біля прибудинкової території.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, дитина гуляла разом із двоюрідною сестрою. Дівчинка відпустила руку сестри та раптово вибігла на проїзну частину із-за припаркованих авто.

Дитину госпіталізували у лікарню, де медики у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом потиличної кістки, забій головного мозку та забої м’яких тканин голови. 

Водій відповідно до медичного освідування був тверезий. Правоохоронці внесли відомості до ЄРДР, автомобіль забрали на штрафмайданчик Рівного.

Зазначимо, що поблизу будинку №60 на вулиці Чорновола є велика парковка, до якої веде паралельна до вулиці Чорновола вулиця Млинарська. Саме на цій проїжджій частині і було збито дівчинку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також