Люди з команди Германа займають високі посади на Рівненщині

6343 0

Ми у соцмережах:

Люди з команди Германа займають високі посади на Рівненщині

Справжнім майстром із виховання молодих талантів виявився заступник міського голови Рівного Віталій Герман.

 - Вважаю управління містобудування та архітектури Рівного кузнею кадрів, - так заступник міського голови Віталій Герман прокоментував кар’єрний ріст своїх підопічних для «Рівне 1».

Сергій Гемберг, якого колись Герман вмовив стати начальником управління стратегічного розвитку та інвестицій Рівного, уже призначений заступником голови Рівненської ОДА.

Як ми інформували раніше, начальника юридичного відділу міського управління архітектури Дениса Біцюка скоро призначать керівником Млинівщини.

Начальник служби містобудівного кадастру Роман Тишкун буде працювати у Києві. Де саме, Віталій Герман тримає у секреті.

Окрім того, заступник начальника управління архітектури, яке курує Герман, Василь Мельник переміг у конкурсі на заступника директора Департаменту будівництва та архітектури Рівненської ОДА.

Разом із тим, нову роботу скоро отримає заступник начальника управління містобудування та архітектури виконкому Сергій Боліщук. Він нещодавно звільнився за власним бажанням та буде працювати у Житомирській ОДА.

- Мені дуже приємно, що мої фахівці розвиваються та шукають себе. Їм заміною стануть молоді кадри, - прокоментував заступник міського голови Віталій Герман.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також