Людина, яка «не бере», достойна очолити місто

1776 0

Ми у соцмережах:

Людина, яка «не бере», достойна очолити місто

Про вибори міського голови, кандидатів та чорний піар — розмова з гендиректором ТОВ-компанія «Пульсар і К°» Віктором Прищепою.

— Пане Вікторе, вас, як власника потужного підприємства, безумовно, має цікавити, хто очолить місто. Кого б ви та, зокрема, колектив фабрики хотіли б бачити на цій посаді? — Насамперед Рівному сьогодні потрібні не політики, а добрі господарники, які б вирішували проблеми мешканців і турбувалися про розвиток міста, а не влазили у політичні скандали. Як на мене, то Сергій Васильчук є достойним кандидатом. Я кажу не тільки за себе, а й від імені колективу фабрики нетканих матеріалів, який нещодавно на зборах висловив підтримку пану Васильчуку. Він не раз допомагав підприємству, часто відвідує фабрику, цікавиться її діяльністю. — Ви особисто знайомі з Васильчуком? — Знаю його вже давно. Ми з ним товаришуємо. Тож я дуже добре знаю його характер та яка він людина не з газет чи телебачення, а з власного досвіду. І можу стверджувати — він порядна людина, яка завжди тримає своє слово. Таких нині ще варто пошукати. — На вашу думку, якою цього року буде передвиборча кампанія у Рівному? — Вона буде брудною. Ось побачите, скільки бруду та чорного піару буде виливатися на кандидатів, на того ж Васильчука. Його у політичних колах не дуже полюбляють, бо він — людина, яка «не бере». Він незалежний, і за це йому вставляють палки у колеса. Сергій Васильчук не живе у розкоші і ви це бачите — ось вам і доказ його чесності. Взагалі, вважаю, що такий міський голова буде вигідний усім — і простим рівнянам, і підприємцям, і бізнесменам.

До речі Підтримати Сергія Васильчука як кандидата на посаду міського голови Рівного вирішили також колективи ВАТ «Поліссяхліб» та ВАТ «Рівень».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також