- Маємо робити усе можливе, аби наблизити нашу спільну перемогу, - cекретар Шакирзян

553 0

Ми у соцмережах:

- Маємо робити усе можливе, аби наблизити нашу спільну перемогу, - cекретар Шакирзян

У Рівному розпочав свою діяльність проєкт "SUPPORT AZOV".

Це координаційна платформа, яка спрямована на допомогу бійцям, пораненим та членам родин загиблих захисників України, що належать до азовських підрозділів. Support AZOV забезпечує також потреби азовських підрозділів, зокрема, і 3-ї окремої штурмової бригади, бійці якої нещодавно завітали у Рівне.

За словами cекретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна, Рівне завжди відкрите до подібних ініціатив. Більше того, готове всіляко сприяти у тому, аби допомагати українській армії.

- Мав нагоду зустрітися з бійцями 3-ї окремої штурмової бригади. Обговорили з ними шляхи подальшої співпраці. Хочу зазначити, що ми завжди підтримували, підтримуємо і надалі будемо підтримувати захисників України, доки у цьому буде потреба. Неодноразово волонтери громадської організації “Рівне Разом” передавали військовим необхідні на передовій речі. Мова йде про автомобілі, антидронові рушниці, квадрокоптери, військове спорядження, продукти харчування, медичні засоби, ліки, засоби гігієни та інші необхідні речі. Окрім цього, у Рівному команда наших волонтерів створила мурал присвячений пам’яті захисників Маріуполя, на стінописі увічнені обличчя рівнян Костянтина Друзя та Віталія Семчука. Нині направляємо усі наші зусилля на підтримку української армії. Адже розуміємо, що перемога України залежить від кожного з нас. Тому маємо робити усе можливе аби її наближати, - зазначив Віктор Шакирзян.

Зрештою, волонтери громадської організації «Рівне Разом» неодноразово допомагали різним підрозділам ЗСУ, в тому числі ССО «АЗОВ» Київ. Кажуть, і надалі це робитимуть задля спільної перемоги над ворогом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також