Магазин «Імператор» готові повернути його колишнім власникам

1852 0

Ми у соцмережах:

Магазин «Імператор» готові повернути його колишнім власникам

На початку 2018 року підприємець Владислав Романуха придбав магазин «Імператор», який розташований на вулиці Данила Галицького у Рівному. Бізнесмен планував реконструювати його, щоб продавати там господарчі товари. Однак досі він не може зробити у приміщенні навіть ремонту. Бо перші його власники, які втратили магазин через борги, подають судові позови.

- Я купив приміщення цього магазину, щоб розвивати власний бізнес, - ділиться Владислав Романуха. - Все було добре. Потім стало відомо, що перші власники цього магазину взяли позику в банку і як заставу викоритали магазин. Проте не виплатили кредит, тому цей магазин був проданий на торгах в системі «Prozzoro». Відбулося аж шість відритих аукціонів, на яких приміщення магазину міг купити кожен бажаючий. Так його і викупили, а я уже придбав магазин у нових власників. Як я уже говорив раніше, купував, бо мав задум розширити власний бізнес. Однак несподівано перші власники, які втратили магазин через борги, почали бунтувати. Якби у них дійсно було бажання повернути свій магазин, то вони могли б викупити його на торгах у системі «Prozzoro». Але вони цього не зробили, а пішли іншим шляхом. Після того, як я уже купив магазин у нових власників, то на них почали “шити” якусь кримінальну справу. Поліція почала розслідування за поданням Людмили Баталової - нібито, магазин вона втратила незаконно. Звісно, що усе це було фікцією, тому справу швидко закрили за відсутності будь-яких доказів. Я думав, що на цьому все завершиться. На жаль, ні. Баталова подала до суду, щоб визнати недійсним договір-продажу її боргу. Вона хоче, щоб суд визнав, що вона незаконно позбулася свого колишнього майна, яке втратила через борги. На час розгляду справи суд заблокував мені можливість розпоряджатися моїм законним майном. І це уже тягнеться півтора року. Після того, як Баталова програла дві судові справи, то почала обливати мене брудом, називаючи рейдером. Скажу відверто: мені не так важливий цей магазин, як моя ділова репутація.
 

За словами п.Романухи, він готовий продати магазин Людмилі Баталовій, яка називає «Імператор» своїм родинним бізнесом. Підприємець уже провів майнову оцінку приміщення та висловив готовність продати усі приміщення.
 

- Я готовий провести із Баталовою мирні переговори та продати ці приміщення, які я законно придбав, - говорить п.Романуха. - Віддам їх за ту ж суму, яку колись витратив на їхню купівлю. Підвищувати вартість не буду. Однак якщо Баталова не погодиться іти на мирову, яку я сам ініціюю, а продовжить обливати мене брудом та шкодити моїй діловій репутації, то я звернуся до журналістів. Щоб вони провели журналістське розслідування, яке покаже та детально розкаже, як вона колись отримала магазин «Імператор» у власність. Думаю, це буде дуже цікаво не тільки громадськості, а й правоохоронцям.

У редакції газети «Рівне Вечірнє» п.Владислав Романуха залишив свій робочий телефон. Звернувшись у редакцію, Людмила Баталова може його отримати, щоб розпочати переговори.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також