Магазин квітів Украфлора – кращий вибір

421 0

Ми у соцмережах:

Магазин квітів Украфлора – кращий вибір

Квіти – це те, що супроводжує кожну людину все її життя. В радощах і в горі, з нагоди і просто так, підкорюючись традиціям або за покликом серця ми звикли дарувати та отримувати в дар квіткові подарунки. І найважливіше в цій справі – вибрати саме той єдиний та неповторний букет, що якнайбільше задовольнить отримувача та відповідатиме нагоді.

Звичайно, купити квіти можна майже будь-де, але правильне рішення – це скористатися послугами солідного закладу, тобто, відвідати магазин квітів з поважною репутацію або завітати на його сайт в Мережі. Салон-магазин Украфлора є найвідомішим в цьому сегменті ринку, його каталог містить сотні найменувань, а досвідчені фахівці завжди готові надати консультацію кожному відвідувачу – очно або онлайн.

Пропозиції флористичного салону

Ознакою солідного у цій галузі закладу є не тільки великий асортимент, але і вміння найкращим чином оформити подарунковий букет. Існує декілька видів формування квіткових композицій, до яких належать:

♦ Класичні монобукети, що складаються з рослин одного виду, інколи різних кольорів. Цей тип складання зазвичай не потребує рясного декору, достатньо лише флористичної стрічки в тон бутонів або модного наразі крафтового паперу в якості обгортки.

♦ Авторські букети – дизайнерські ансамблі з декількох видів квітів у гармонічному поєднанні з рослинним декором та аксесуарами. Цей тип складання можна порівняти з витворами мистецтва, якщо до діла береться справжній Майстер.

♦ Квіти у капелюшних коробках – модний на сьогодні варіант подачі авторського букету, але більш милий та інтимний. На дні коробки знаходиться просякнутий рідиною гігроскопічний матеріал, який дозволяє рослинам тривалий час мати свіжий вигляд.

♦ Тематичні букети – на День закоханих, 1 вересня, Новий рік, весілля та інші свята. В кожному з них не тільки відображається нагода дарування, але й міститься символічне невербальне побажання дарувальника, зрозуміле отримувачу.

♦ Інтер'єрні композиції – квіти у кошиках та вазах, що призначаються для оформлення приміщень під час урочистих заходів. Вони можуть бути стриманими та академічними, або яскравими та життєрадісними – все залежить від нагоди.

 

Отже, будь-який букет, зібраний руками талановитих та досвідчених флористів, має шанс стати незабутнім подарунком. На сайті компанії Ukraflora представлені кращі зразки саме таких композицій. Відвідавши салон або завітавши на його сайт, Ви маєте змогу придбати букет, що відображений на фото, або замовити власну ексклюзивну композицію, яка буде складена особисто для Вас та Вашого адресата.

 
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також