Магнітні бурі у серпні: як пережити

2754 0

Ми у соцмережах:

Магнітні бурі у серпні: як пережити

Останній місяць літа відзначиться кількома магнітними бурями. Вони будуть не дуже потужними, але метеочутливі люди їх відчують.

 10 серпня - магнітна буря середньої інтенсивності. Вона може викликати стрибки артеріального тиску і головний біль. Цього дня потрібно мінімізувати фізичну активність і не виходити на вулицю в пік сонячної активності.

13-14 серпня - магнітна буря середньої інтенсивності. Вона не матиме істотного впливу на здорових і не сприйнятливих до геомагнітних змін людей. Від запаморочення і головного болю можуть постраждати особливо метеозалежні люди.

21-22 серпня - магнітна буря середньої інтенсивності. Цього дня краще не планувати важливих зустрічей і не приймати доленосних рішень. В цей період як здорові, так і метеозалежні люди можуть відчувати непоясненне знесилення і сонливість.

29 серпня - остання магнітна буря в місяці буде середньої сили. Метеозалежні люди залишаються в зоні ризику. Слід уникати важкої фізичної праці й занять спортом.

Як захиститися від магнітних бур:

  • Під час перебування на вулиці слід уникати перебування на відкритому сонці.
  • Потрібно робити хоч невелику зарядку вранці: навіть кілька простих вправ знижують стрес і покращують кровообіг.
  • Вранці варто приймати контрастний душ (по 10-15 секунд), щоб організм швидше прокинувся, а ввечері - розслаблюючу ванну, щоб краще заснути.
  • Слід пити якомога більше води і трав'яних чаїв. Водночас від вживання міцного чорного чаю та інших напоїв з кофеїном у період магнітних бур краще відмовитися.
  • Метеочутливим людям не рекомендується вирушати в далекі поїздки й перевантажуватися емоційно і фізично.
  • Людям з хронічними захворюваннями потрібно більше відпочивати, гуляти на свіжому повітрі й завжди мати при собі необхідні ліки.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також