Маленька принцеса з Рівного отримала «Гран Прі Країни»

1465 0

Ми у соцмережах:

Маленька принцеса з Рівного отримала «Гран Прі Країни»

У музично-драматичному театрі імені Гоголя у Полтаві відбувся Національний конкурс краси і талантів «Принц і Принцеса Країни 2019», організований школою моделей «MarGo». У номінації "Гран Прi Країни" перемогу здобула 6-річна Євангеліна Шмід з Рівного.

У конкурсі взяли участь 29 красунь та троє красунчиків, які змагались у п’яти вікових номінаціях. Бурхливі оплески глядачів та найвищу оцінку від журі отримав вихід учасників у національних костюмах. Фантазії дизайну деяких суконь та аксесуарів позаздрили б ті, хто тримає руку на пульсі світової моди, повідомляє сайт міста Полтави. 

Глянцеві образи юних моделей у вечірньому вбранні та вишуканих костюмах ніби зійшли з обкладинок гламурних журналів. Принци і принцеси Країни впевнено почували себе на сцені, заворожуючи блиском очей і вмінням стримувати своє хвилювання. Однозначно відчувалася велика підготовча робота.

Додали вечору яскравих кольорів виступи володарів гран-прі Всеукраїнського талант-конкурсу «Скарби нації».Апогеєм конкурсу стало хвилююче нагородження кращих з кращих. Часом у залі відчувалося напруження від довгоочікуваної миті. Оголошення імен Принців та Принцес Країни добряче полоскотало нерви батькам та вболівальникам учасників, але безперечно зарядило емоціями усіх поціновувачів модельного життя.

Повний фотозвіт із конкурсу дивіться за наступним посиланням.

У номінації "Гран Прi  Країни" перемогу здобула 6-річна  Євангеліна Шмід з Рівного. Найкращі представники України вже впродовж 18 років мають змогу гідно представляти нашу країну на міжнародних конкурсах: «Мiss & Mister Interbrilliant World EU 2019» та «PRINCE & PRINCESS OF THE WORLD 2019».

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також