Маленький рівнянин, тимчасово прикутий до ліжка, знайшов спосіб допомагати ЗСУ

824 0

Ми у соцмережах:

Маленький рівнянин, тимчасово прикутий до ліжка, знайшов спосіб допомагати ЗСУ

Восьмирічний рівнянин Дмитро Драбич внаслідок аварії тимчасово скутий у рухах, втім, активно допомагає ЗСУ.

Про це повідомляє «Район.Рівне».

У травні хлопчик потрапив в автомобільну аварію, близько місяця провів у лікарні і досі не може вільно рухатися, проводячи весь час у ліжку. Перелом руки, ноги і черепа, струс мозку, численні забої, складні операції, заборона сідати та вставати – це ще не весь перелік того, що довелося йому пережити.

Після повернення додому, незважаючи на те, що рука та нога Дмитра загіпсовані, він вирішив працювати з бісером. Самостійно обирає гаму кольорів, поєднує їх, компонує, продумує композицію, вибирає бісер та інші матеріали. Допомагає йому мама.

За кілька тижнів хлопчик сплів з десяток авторських прикрас з бісеру – браслети, намиста, сережки. Мама анонсувала в соцмережах продаж аксесуарів, в які Дмитрик вклав свою душу і над якими так натхненно працював. Майже всі кошти, отримані з продажів, вони переказують на потреби ЗСУ, залишають лиш невеличку частку на матеріали для подальшої роботи.

Хлопчик радіє, що може бути корисним, та і не так сумно проводити час в ліжку.

«Бісерні проби в Діми розпочалися весною, коли я собі плела червоне намисто в українському стилі. Він тоді зробив прикраси для подружки на день народження. А ще Діма сплів мені намисто на тридцятиріччя в червні, вчить маму носити прикраси, та його вироби безцінні! Робить різні аксесуари для мам та сестричок друзів (процес не швидкий в нього напруга в шиї та руці, лежачи). Чесно, я трошки в шоці, як він старається», – розповідає мама Леся.

Щоб замовити бісерні аксесуари у Діми, шукайте у соцмережах (Facebook, Instagram) сторінку Лесі Драбич. Вам запропонують уже готові прикраси, або ж маленький майстер виготовить для вас на замовлення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також