Малозабезпеченим сім'ям на Рівненщині виплатили понад 700 мільйонів гривень

801 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Соціальна підтримка жителів Рівненщини не припиняється. Від початку року мешканці області отримали державну допомогу на понад 2,6 млрд грн, - розповіли в облдержадміністрації.

- Соцдопомоги у повному обсязі перераховані родинам з дітьми, малозабезпеченим та людям з інвалідністю. На сьогодні заборгованість відсутня, - каже в.о. голови Сергій Подолін. 
 
Зокрема, державну допомогу отримували 16,8 тисячі людей з інвалідністю. Для них виплатили понад 632 млн грн. 
 
7,5 тисячі малозабезпечених сімей одержали 737,2 млн грн. На потреби дітей, що виховуються у багатодітних родинах, спрямували 474,6 млн грн. Таких сімей на Рівненщині 14,8 тисяч. Кошти на дітей отримували майже вісім сотень одиноких матерів. 417 млн грн виплатили на допомогу при народженні дитини. 
 
З обласного бюджету передбачена фінансова допомога родинам на поховання, чиї близькі загинули, захищаючи Батьківщину. Йдеться про 30 тис. грн. Родини безвісти зниклих та полонених одержують по 10 тисяч. 
 
Не залишаються без уваги діти загиблих захисників. На кожну дитину, що втратила на війні батьків, цьогоріч виплатили по 2 тисячі грн. Загалом такі родини отримали одноразову допомогу на суму 1,32 млн грн, - додають в ОВА.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також