Мама вісьмох дітей мусить через суд доводити, що їх народила

1798 0

Ми у соцмережах:

Мама вісьмох дітей мусить через суд доводити, що їх народила

Є така професія – мама і рівнянка Анна Котеля повністю їй відповідає, адже разом з чоловіком виховує вісьмох своїх діток. У неї виникли труднощі з отриманням звання «Мати-героїня» - потрібно в суді доводити, що вона народила своїх дітей.

«Мати героїня! Чи легко отримати це звання в Україні?, - розповіла жінка. - Ні-і-і-і, для цього не достатньо народити п'ятьох дітей і виховати їх розвиваючи всі можливі таланти, заробляючи грамоти та дипломи... По досягненню 8 ми років п'ятої дитини потрібно зібрати величезну кількість документів. Після того, як побігала, збираючи їх, зрозуміла що таке Україна... Я мало не померла, народивши двійню і маючи онкологію. Я та дітки вижили тільки завдяки тому, що народжувала і оперувалася в Польщі, бо українські лікарі від мене відмовилися.

Мало зібрати купу документів, потрібно ще довести що цю чудо-двійню народила саме я! У свідоцтві про народження виданому в Польщі, що логічно якщо вони там народилися, вказана дівоче прізвище мами – Медаліна, а ось мої діти чомусь носять прізвище свого батька! Дивно! Правда? Тепер мені належить, суд... цікаво а потім я буду брати довідку про судимість і вона у мене буде? Накипіло... Про те скільки треба буде заплатити адвокатам взагалі окрема розмова. На час збору документів у мене 8 дітей!»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також