Мами «айдарівців» презентували збірку поезій, присвячену загиблим синам

1519 1

Ми у соцмережах:

Мами «айдарівців» презентували збірку поезій,  присвячену загиблим синам

Мами загиблих бійців батальйону «Айдар» Олександра Андріяшева та Олексія Сапожнікова присвятили вірші всім синам, які захищали нас від російської окупації і під час Революції Гідності та їх матерям.

Одна із авторок збірки Лариса Андріяшева згадує, що більшість із творів написала у хвилини туги за трагічно загиблим сином. Однак значна частина віршів присвячені не власним синам, а воїнам та добровольцям із Рівненщини, які загинули упродовж російсько-української війни та членам їх родин, разом із якими авторки переживали найтрагічніші життєві моменти.

- Очевидно, що пам'ять про сучасних українських героїв повинна жити в історії поколінь. Так само, як до наших часів дійшли пісні та вірші про звитягу козаків, про самопожертву крутянців та мужність повстанців, повинна дійти до прийдешніх поколінь і ось така материнська поезія про героїв російсько-української війни. Саме тому Рівненська обласна рада підтримала ініціативу пані Лариси та Світлани і долучилась до фінансування публікації збірки «Синам» , - зазначив заступник голови Рівненської облради Олексій Бучинський. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також