Мамі героя, який загинув на війні, вручили орден «За мужність»

1064 0

Ми у соцмережах:

Мамі героя, який загинув на війні, вручили орден «За мужність»

Безжальна війна на сході забрала не одне життя. Село Кринички на Гощанщині також осиротіло, поховавши свого сина Олексія Капустяна.

Голова Гощанської районної державної адміністрації Василь Романюк, його заступник Юрій Буркалець, у супроводі військового комісара Гощанського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Руслана Ткачука та Криничківської сільської голови Олени Коваль вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) матері загиблого в зоні АТО героя Олексія Капустяна - Надії Іванівні.

- Ми вдячні Вам за те, що виховали справжнього героя, патріота своєї держави, який проявив справжню мужність та відвагу, захищаючи свою Батьківщину, сказав матері Олексія Капустяна голова Гощанської райдержадміністрації Василь Романюк.

Юрій Буркалець вручив продуктовий пакет від голови Гощанського споживчого товариства Ігоря Смикала.

Державна нагорода присвоєна відповідно до указу президента України від 7 квітня 2020 року №131/2020 «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».

Герої не вмирають… Вони навічно житимуть у пам’яті своїх нащадків, тих, за кого вони віддали свої життя. Історії про їхній подвиг переповідатиме не одне покоління, а стежина до пам’ятних знаків та могил, на яких викарбовано ім’я захисників України, ніколи не поросте травою забуття, зазначає Гощанська РДА на своїй сторінці у мережі Фейсбук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також