Мамі вручили орден сина, який загинув в АТО

1886 0

Ми у соцмережах:

Мамі вручили орден сина, який загинув в АТО

Батькам 23-річного бійця АТО Юрія Колесника з Дубровицького району, що загинув на сході України, вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким його нагороджено посмертно. Нагороду матері солдата у Дубровиці передав військовий комісар Анатолій Білаш.

Земляки вшанували пам’ять захисника і урочисто відкрили меморіальну дошку. Її встановили на фасаді місцевого професійного ліцею, де в свій час навчався Колесник.

Юрій Колесник виріс у багатодітній родині. У місцевому професійному ліцеї здобув спеціальність муляра-штукатура, втім, став військовиком. З жовтня 2013 року солдат Колесник Юрій служив у 80-й АЕРМБ і брав участь у виведенні українських бійців з Іловайського котла. Потім він перевівся в бойову частину 28 ОМБ, де виконував бойові завдання у Луганській і Донецькій областях. Солдат Колесник 23 жовтня 2017 року проводив розвідку місцевості в районі селища Богданівка, що у Донецькій області. Встановлюючи сигнальні ракети для безпеки поста, він підірвався на невідомому мінно-вибуховому пристрої ворога.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також