Мами загиблих учасників АТО повернулись з оздоровлення

768 0

Ми у соцмережах:

На фото: Галина Головчак, Леся Жук та Лідія Мацюк

Мами чотирьох загиблих учасників АТО з Костопільщини – Сергія Головчака, Юрія Ткачука, Олександра Мацюка та Володимира Жука – 6-7 липня повернулися з двотижневого курсу реабілітації та оздоровлення у Рівненському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, що в с.Олександрія.

У червні тут оздоровлювалися також батьки загиблого учасника АТО Руслана Салівончика Галина та Сергій Салівончики.

- Ми усі дуже задоволені, - кажуть мами загиблих героїв (на фото), – і умовами, і харчуванням, і процедурами, які добирали кожній з нас індивідуально. А особливо задоволені доброзичливим і щирим ставленням до нас усього персоналу. Ми були приємно вражені, коли нас особисто запросила на торт і чаювання директорка цього закладу Оксана Кравчук. Сподіваємося, що матимемо змогу побувати тут знову.

- Ми і надалі піклуватимемося про матерів наших загиблих Героїв й надаватимемо їм усіляку підтримку та допомогу, - сказав заступник голови Костопільської міської ради Юрій Кузнюк.

Цьогоріч на реабілітацію та оздоровлення Костопільська міська рада направила 5 членів сімей загиблих учасників АТО Костопільської громади (коштом обласного бюджету) та надала методичну допомогу для направлення мами загиблого учасника АТО Володимира Жука з с.Постійне Деражненської громади, оскільки усі ці жінки виявили бажання їхати на оздоровлення разом. 

Про це повідомила Костопільська міська рада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також