Марчевський хоче від Семенюк мільйон

1731 0

Ми у соцмережах:

Марчевський хоче від Семенюк мільйон

Голова Фонду державного майна України Валентина Семенюк незабаром може знову приїхати до Рівного. Цього разу як відповідач у судовій справі. Адвокати колишнього керівника регіонального відділення Фонду державного майна Валерія Марчевського вже підготували позовну заяву до суду, в якій вимагають захистити честь і гідність свого клієнта, а разом із тим відшкодувати йому моральну шкоду в сумі мільйон гривень.

Минулого четверга у Рівному перебувала голова Фонду державного майна України Валентина Семенюк. Під час робочої поїздки вона зустрілася з керівництвом області, колективом регіонального відділення Фонду держмайна та побувала на декількох місцевих підприємствах. В цілому, п.Семенюк дала позитивну оцінку роботі регіонального відділення Фонду і нинішнього його керівника Віктора Матвієнка. Зокрема, їй дуже сподобалося, що Рівенщина першою з-поміж решти областей провела інвентаризацію об’єктів державної й комунальної власності. Не обійшла вона увагою і конфлікт навколо звільнення колишнього начальника регіонального відділення Фонду державного майна Валерія Марчевського, який вже більш як півроку позивається в судах різних інстанцій: — Якщо у пана Марчевського є гроші на те, щоб купувати суддів, то нехай купує. Зрештою, є багато судів різних інстанцій, у яких ці рішення можна оскаржувати. Питання в іншому — чи допоможе це йому, адже можу запевнити, що він звільнений з дотриманням усіх вимог чинного законодавства.

Коментарі Колишній керівник Рівенського регіонального відділення Фонду державного майна України Валерій Марчевський: — Все те, що пані Семенюк розповіла про мене в ефірі одного з місцевих каналів, повна брехня. Я цього так не залишу. Вже підготовлено позов, який незабаром потрапить до суду. Вже є судове рішення, яким було скасовано винесену мені пані Семенюк догану за проведені збори на Рівенському заводі тракторних агрегатів і за звинувачення у тому, що під час лікарняного я нібито незаконно користувався службовим транспортом. Крім того, суд визнав службове розслідування щодо мене, ініційоване головою Фонду державного майна, недійсним. А 30 травня має слухатися справа про моє поновлення, яку я, впевнений, виграю. Після цього вимагатиму відшкодування заробітної платні, яку я втратив через вимушений прогул, починаючи з 9 листопада минулого року. Нехай це буде уроком для інших. Не можна звільняти людину тільки за те, що вона не тих політичних поглядів чи просто тобі не подобається. Якщо бути відвертим, то цей конфлікт почався через те, що свого часу пані Семенюк захотіла передати п. Плютинському санаторій «Червона калина», який перебуває у державній власності. Я відмовився це зробити, оскільки такі дії суперечили чинному законодавству. Керівник Рівенського регіонального відділення Фонду державного майна України Віктор Матвієнко: — Заяви п. Марчевського — безпідставні. Його було звільнено згідно з чинним законодавством. Крім того, була спеціальна перевірка, яка визнала, що він не відповідає займаній посаді. Тому усі його намагання відшкодувати мільйон гривень за нібито завдану моральну шкоду просто смішні. Нині вже порушена кримінальна справа з приватизації підприємства «Укрбурштин», в якій він фігурує як підозрюваний. Також проводиться перевірка щодо законності приватизації двох гуртожитків на вул. Відінській, 10 та Відінській, 42-А та ще за декількома фактами незаконної приватизації. Порушень вже виявлено досить багато, тому я більш ніж переконаний, що пана Марчевського поновлено на посаді не буде. Влад ІСАЄВ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також