Марії Почтар виповнилося 100 років: стежечка вузенька - прийшли привітати ми вас, дорогенька!

1725 0

Ми у соцмережах:

Марії Почтар виповнилося 100 років: стежечка вузенька - прийшли привітати ми вас, дорогенька!

Поздоровляти із поважним ювілеєм свою землячку у Рокитнівському районі остківські аматори сцени разом із сновидовицьким сільським головою Надією Василевич та сільським депутатом Валентиною Гришковець піднімалися саме вузесенькою стежкою. Словом, усе було як у пісні, з якою вони й завітали до Марії Почтар у день її народження.

Голос України повідомляє, що цій гарній людині виповнилося 100 років! Проживає вона у лісі, серед розкішної природи, між селами Лісове та Остки Рокитнівського району. Сюди й завітали гості. Серед них були і дочки Тетяна та Віра, з якими ювілярка сфотографувалась на згадку (на знімку). Доньки мешкають у Донецьку та Миколаєві, їздять по черзі доглядати маму, дбають про неї, піклуються. Родом ювілярка з Дубровиці, життя закинуло її у Рокитнівський район.

- Марія Степанівна при світлому розумі, дякувала всім гостям. А секрети довголіття пояснює тим, що завжди жила на свіжому повітрі. Слухала побажання і пісні, які для неї виконували остківські аматорки сцени. А потім і сама дзвінким голосом вивела "Цвіте терен", - розповіла читачам Голосу України Валентина КИРИЛОВЕЦЬ з Рокитного.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також