Марк Цукерберг каже, що "настав час рухатися далі" від запропонованого Ілоном Маском бою в клітці

18 0

Ми у соцмережах:

Марк Цукерберг каже, що

Здається, що розмови про велику бійку літа зменшуються.

Марк Цукерберг каже, що настав час відійти від спроб організувати запропонований матч між ним та Ілоном Маском, заявивши, що Маск "несерйозний". Про цю історію повідомив портал Zazor.

Що сказав Цукерберг?

"Я думаю, ми всі можемо погодитися, що Ілон несерйозний, і настав час рухатися далі", — написав Цукерберг у неділю на Threads. "Я запропонував справжнє побачення. Дана Вайт запропонував зробити це законним конкурсом на благодійність. Ілон не погоджується на дату, потім каже, що йому потрібна операція, а тепер просить провести тренування на моєму задньому дворі".

"Якщо Ілон колись серйозно займеться справжньою датою та офіційною подією, він знає, як зі мною зв’язатися. В іншому випадку час рухатися далі. Я збираюся зосередитися на змаганні з людьми, які сприймають спорт серйозно".

Реакція Маска

Маск не відповів на останню позицію Цукерберга, але результати події здавалися більш багатообіцяючими на вихідних, коли Маск поділився новими деталями на X, раніше відомому як Twitter.

"Бій буде організований моїм фондом і Цуком (а не UFC). Пряма трансляція буде на цій платформі та Meta. Все в кадрі камери буде Стародавнім Римом, тому взагалі нічого сучасного. Я говорив з прем’єр-міністром Італії та міністром Культура. Вони домовилися про епічну локацію", – сказав він.

Міністр культури Італії Дженнаро Санджуліано заявив у своїй заяві, що він говорив з Маском про проведення "великої благодійної та історично пам’ятної події".

Але пам’ятайте, раніше Маск також сказав, що дата "все ще змінюється" через заплановане МРТ і можливу операцію.

Тож Цукерберг, мабуть, не сприйняв італійську точку зору всерйоз.

Розмови про особисту боротьбу почалися в червні, коли Маск, який володіє X, відповів на твіт про те, що Meta готується випустити нового конкурента Twitter під назвою Threads. Він почав копати про те, що світ став «виключно під контролем Цука без інших варіантів», але потім один користувач Twitter жартома попередив Маска про тренування Цукерберга з джиу-джитсу.

"Я за матч у клітці, якщо він буде", — написав Маск. Після того, як Цукерберг погодився на цю пропозицію, Маск запропонував Vegas Octagon.

Чи справді Маск і Цукерберг вийдуть на ринг у Лас-Вегасі – чи на будь-яке інше місце, якщо на те пішло – ще невідомо – особливо тому, що Маск часто пише в Твіттері про дії передчасно або не виконує їх, як натякав Цукерберг.

Але, навіть якщо їх угода про матч у клітці – це жарт, жарти привернули увагу. У відповідь виник нескінченний ланцюжок мемів і постів "вибери свого бійця".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також