Маршрутки відправлять на мийку

2290 1

Ми у соцмережах:

Маршрутки відправлять на мийку

У Рівному 52-річна пасажирка Жанна вимазала у мастило свою куртку, коли у маршрутці №38 добиралася до автостанції. Ним була вимащена шторка, біля якої сиділа пасажирка. Тому вона підтримує нещодавно зареєстровану петицію до влади міста, в якій рівняни вимагають зобов’язати перевізників раз на місяць повністю вичищати маршрутки. За три дні петиція стрімко набрала 262 голоси із 300 необхідних.

Олег, перевізник:

— За чистоту в салоні маршрутки відповідає водій, якого наймає перевізник. Він зобов’язаний після зміни повністю вимити салон. Хочеш того чи ні, але за зміну вся маршрутка брудниться. Однак з миттям усе індивідуально. Адже усілякі водії трапляються. Є й такі, що погано виконують свої обов’язки. Одразу кажу, що масштабне чищення салону дуже проблемне. Навряд на нього погодяться підприємці. Якщо на мийці — то це дорого. Якщо наводити лад самостійно, то виникне проблема з кріслами — їх потрібно спочатку розібрати, потім висушити, а тоді уже встановити. За таких умов навіть влітку, коли гаряче, маршрутка точно не зможе працювати одну зміну, поки сидіння сохнутимуть.

Віталій Миронюк, начальник управління транспорту Рівного:

— Зараз шукаємо можливість зробити так, щоб усі маршрутки все ж проходили очищення на мийці. Потрібно знайти такого підприємця, який би погодився співпрацювати з перевізниками і щоб послуги мийки коштували недорого. Вартість миття можна знизити завдяки великій кількості клієнтів. Адже у нас аж 300 маршрутних автобусів.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також