Маршрутника, який образив пасажира, змусять привселюдно вибачитися

1570 0

Ми у соцмережах:

Маршрутника, який образив пасажира, змусять привселюдно вибачитися

У Костопільській райдержадміністрації обговорили сьогодні конфлікт, що виник на маршруті «Костопіль – Мар’янівка. Водій не взяв хлопця з посвідченням інвалідності , мотивуючи "всі платять, і ти плати", а потім геть вигнав з автобуса.

Відбулася зустріч голови райдержадміністрації Олександра Середи за участі першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Коваля із автоперевізником Наталією Фурман та жителем села Рокитне Юрієм Левчуком з приводу інциденту, який виник 15 листопада на маршруті «Костопіль – Мар’янівка». За словами пана Левчука,  відбулася “непроста розмова” між ним та водієм, який дозволив собі виразити слова неповаги та нетактовні дії до пасажира.

Олександр Середа зауважив, що вважає неприпустимою таку поведінку водіїв по відношенню до пасажирів, а тим більше до тих людей, які мають певний соціальний статус.

Автоперевізник вибачилася перед Юрієм Левчуком і запевнила, що такого більше не повториться, водночас водій автобуса в найближчий час публічно вибачиться перед ним. Через цей інцидент зберуть нараду в колективі та притягнуть водія до відповідальності. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також