Масаж для ніжок

1324 0

Ми у соцмережах:

Масаж для ніжок

Для багатьох людей масаж — це просто спосіб розслаблення, але, крім того, він ще й знімає неприємні симптоми деяких хвороб, а також поліпшує самопочуття.

А масаж стоп перед сном — це суцільні приємності. Він:

• Поліпшить відтік крові, що, в свою чергу, зробить шкіру гладенькою, здоровою і привабливою. А також дозволить знизити накопичення холестерину.
• Усуне мігрень. Таку властивість масажу доведено дослідженнями. Для цього необхідно натискати на спеціальні точки на стопі.
• Допоможе нормалізувати кро­в’я­ний тиск. Людям з підвищеним тиском варто робити такий масаж за 10 хвилин до сну. При цьому будуть виділятися гормони, що допомагають долати, в тому числі, й занепокоєння.
• Освіжить статеве життя. Цього можна домогтися за допомогою розслаблення всього тіла. Додайте ароматичні олійки і розслаблюючу музику, підберіть найбільш ефективну послідовність рухів. Фахівці стверджують, що таким чином можна збільшити сексуальне бажання партнера.
• Відтермінує настання менопаузи. Особливо багато користі принесе масаж підошов жінкам. Крім уповільнення менопаузи, він показаний вагітним жінкам. З допомогою таких процедур можна усунути також проблему набряклості. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також