Масаж у Рівному — експерт Barb розповідає, який вибрати та до кого записатися на послуги

875 0

Ми у соцмережах:

Масаж у Рівному — експерт Barb розповідає, який вибрати та до кого записатися на послуги

Безумовно, кожна людина має природну потребу у відпочинку, коли можна відкласти повсякденні турботи, розслабити тіло і дати перепочинок думкам. Для багатьох найкращим варіантом ідеального релаксу є масаж, який крім цього може виконувати профілактичну та лікувальну функції.

Ми запитали у експерта barb.ua - Катерини Каламити, які найпопулярніші різновиди масажу та техніки його виконання, до кого зі спеціалістів звертаються частіше. А також дізналися, як спеціалістам та салонам Рівного рекламувати свої послуги на ресурсі.

Види масажу

Серед різноманіття існуючих видів масажу, які виконують спеціалісти Рівного легко розгубитися, адже деякі з них націлені на оздоровчий ефект, інші допомагають розслабитись чи навпаки — підбадьорюють та надають енергії.

Лікувальний

Такий масаж зазвичай призначається лікарем і застосовується з метою лікування чи відновлення після перенесених захворювань або операцій. Він здатен підвищити працездатність організму, розслабити м’язи, покращити психоемоційний стан людини.

Тривалість курсу залежить від складності ушкоджень та потреб конкретної людини. Серед основних систем лікувального масажу: російська, фінська, шведська та східна. Середня вартість сеансу складає 250 грн.

Гігієнічний

Метою цього поширеного різновиду масажу є зміцнення здоров’я, профілактика захворювань та нормалізація функцій організму. Зазвичай поділяється на загальний та локальний, який виконується для окремих частин тіла. Сеанс гігієнічного масажу коштує від 150 грн.

Спортивний

Назва говорить сама за себе: такий масаж призначають спортсменам для підготовки до змагань, зняття втоми, відновлення тонусу м’язів і зниження ризику отримання травм на тренуваннях. Відповідно до цього, буває попереднім, відновлювальним і тренувальним. Вартість одного сеансу такого масажу становить 150-200 грн.

Косметологічний

Застосовується як одна з найбільш ефективних складових догляду за шкірою обличчя та шиї. Він сприяє поліпшенню стану та усуненню косметичних дефектів шкіри, допомагає позбутися неглибоких зморшок й уповільнити процеси старіння. Приблизна вартість одного сеансу складає 200 грн.

Класичний

Найбільш відома та поширена техніка виконання масажу ‒ класична. Вона допомагає зняти біль, зміцнити зв`язки і суглоби, сприяє покрашенню кровообігу, зміненню імунітету та відновленню психофізичного стану. Складається з основних прийомів: прогладжування, розтирання, розминання і вібрація. Послуга класичного масажу коштує в середньому 200-300 гривень за сеанс.

Антицелюлітний

Націлений на поліпшення кровообігу та усунення жирових клітин в зоні стегон, сідниць та живота. Процедура може викликати болючі відчуття та має протипоказання (сердечні захворювання та хвороби крові, варикоз, вагітність). Сеанс такого масажу коштує від 150 грн.

Лімфодренажний

Прискорює процес виведення токсинів з організму і регенерацію клітин, сприяє усуненню набряків. Найчастіше лімфодренажний масаж використовуються для корекції фігури. Має такі ж протипоказання, як і антицелюлітний масаж. Вартість одного сеансу складає приблизно 300-400 грн.

Медовий

Застосовується для різноманітних технік і завдяки чарівним властивостям меду має тонізуючий та антицелюлітний ефект. Медовий масаж також показаний при захворюваннях легенів і бронхів, як засіб ефективного відходження мокротиння та відновлення функції дихання. Вартість медового масажу у спеціалістів Рівного стартує від 150 грн.

Як знайти масажиста в Рівному

Кожен з видів масажу, безумовно, несе користь, але для отримання позитивного результату потрібно враховувати наявність протипоказань. Саме тому, важливо перед записом на процедуру проконсультуватись зі спеціалістом. Знайти масажиста у Рівному можна на сайті barb.ua, де представлені найкращі майстри міста, а також відгуки й ціни на їх послуги.

Кращі масажисти та масажні салони Рівного

Оглянемо найбільш популярні місця, де кожен бажаючий може отримати послуги масажу.

Центр регенеративної медицини Alpha Cell

Приватна клініка регенеративної медицини розташована в центрі Рівного. Серед багатьох послуг, що надаються в центрі, зазначені класичний, оздоровчий, антицелюлітний та лімфодренажний масажі.

Медичний центр Студія Масажного Мистецтва

Досвідчені майстри студії надають широкий спектр послуг масажу від класичного оздоровчого до нетрадиційного масажу за східною технікою. Доступні ціни та зручне розташування в центрі міста.

Медичний центр Алхімія краси

Великий косметологічний центр з багаторічним досвідом, в якому можна отримати послуги класичного, реабілітаційного чи антицелюлітного масажу. Майстри центру приймають щоденно.

Ольга Старостюк

Кваліфікований лікар реабілітаційної медицини з досвідом роботи більше 9 років. Володіє техніками кінезіотейпування.

Медичний центр Сімейна клініка

В закладі Ви можете спробувати класичний, антицелюлітний та лімфодренажний масаж або тейпування. Знаходиться в південній частині міста.

Тетяна NUDE

Майстер надає послуги класичного, антицелюлітного, розслаблюючого масажу. Досвід роботи складає 2 роки.

Анастасія

Сертіфікований майстер з досвідом роботи. Надає послуги в салоні, розташованому в селищі міського типу Гоща.

Салон краси Asteria SPA

Сучасний центр краси пропонує класичний, антицелюлітний та медовий види масажу. Кваліфіковані майстри закладу працюють щоденно.

Косметологічний центр RESTORE beauty center

В центрі надаються послуги класичного та антицелюлітного масажу. Заклад розташований поруч з Рівненською обласною лікарнею.

Наталія Костюк

Масажист з медичною освітою та досвідом роботи. Спеціалізується на класичному, розслаблюючому, лімфодренажному та медовому видах масажу.

Як знайти клієнтів на масаж через barb.ua

В умовах постійно зростаючої конкуренції пошук нових клієнтів стає однією з головних проблем не тільки майстрів-початківців, але й салонів з багаторічним досвідом роботи. Одним з працюючих та, що досить важливо, недорогих засобів залучення потенційних клієнтів є ведення профілю на barb.ua. Для ефективного просування своїх послуг через сайт достатньо зробити декілька простих кроків.

1. Виконати реєстрацію. Безкоштовна і займає всього декілька хвилин, після чого відкривається доступ до особистого кабінету.

2. Заповнити профіль. В особистому кабінеті позначаються адреса, графік роботи, перелік послуг з цінами тощо. Чим більше наповнена сторінка майстра або закладу, тим більше довіри у потенційних клієнтів.

3. Ознайомитись з факторами, що впливають на ранжування анкет. Якщо майстер якісно заповнив анкету, активно користується сайтом та стимулює клієнтів залишати відгуки, його профіль буде знаходитись на одній з верхніх позицій сторінки відповідної послуги. Існує альтернативний варіант просування — придбання платного тарифу PRO чи MAX, які передбачають підняття анкети вище всіх інших безкоштовних акаунтів.

Джерело: barb.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також