Маски від зморщок

864 0

Ми у соцмережах:

Маски від зморщок

Наведені домашні маски допоможуть позбутися від зморщок і покращити стан шкіри загалом.

— Мед сам по собі є чудовим засобом проти старіння — достатньо наносити його на очищену шкіру двічі на тиждень на 20 хв. Ефект такої маски можна підсилити, додавши 1 ст. л. лимонного соку. Це допоможе зробити менш помітною вікову пігментацію шкіри.

— Свіжий огірок є потужним засобом проти старіння найбільш делікатних частин обличчя — ділянки навколо очей. Для цього покласти кружальця огірка на ці ділянки, це допоможе зволожити шкіру і зняти набряки. Перед тим покладіть огірок на деякий час у холодильник.

— Авокадо використовують як компонент косметики з догляду за обличчям, а також для волосся та тіла. Для цього розім’яти авокадо до стану пасти і нанести на чисту шкіру на 20 хв.

— Желатин — справжня знахідка для тих, кому потрібно покращити стан шкіри і прибрати зморшки максимально швидко, наприклад, перед важливою зустріччю. Для цього залити 1 ст. л. желатину водою, розтопити на водяній бані й нанести на шкіру обличчя (перед тим трохи охолодити).

— Сметана допомагає досягти ефекту екстремального зволоження, після якого шкіра виглядає свіжою і відпочилою. Змішати жирну сметану з невеличкою кількістю кавової гущі й нанести на шкіру на 15 хв.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також