Матч рівненських футболістів завершився масовою бійкою (ВІДЕО)

1999 0

Ми у соцмережах:

Матч рівненських футболістів завершився масовою бійкою (ВІДЕО)

Спаринг-матч "Вереса" у рамках підготовки до нового сезону проти казахстанського Окжетпеса був перерваний на 29 хвилині через сутичку між гравцями. Проте після завершення бійки гру вирішили не продовжувати.

 Цей матч став дев’ятим та завершальним у рамках зимових зборів для рівнян. Команда Юрія Вірта яскраво розпочала гру, одразу заволодівши ігровою ініціативою. Команда Юрія Вірта мала нагоду відзначитися два рази на початку матчу, проте гравцям забракло влучності.

Першими все ж відзначилися супротивники, після помилки Богдана Когута гравцю казахстанського клубу залишалося лише переправити м’яча у сітку воріт.

Через декілька хвилин Когут знову зробив помилку, проте на цей раз підстрахував воротаря Роман Гончаренко.

А уже в наступній атаці «червоно-чорні» зуміли відігратися, Михайло Шестаков красиво обіграв суперників і завершив атаку забивши гол влучним ударом. 1-1.

На 29-й хвилині стався момент,через який було зупинено гру.

Дмитро Нємчанінов, якого суперники раніше неодноразово провокували на грубощі, зіграв у грубому підкаті ззаду. Після чого, підвівшись, отримав удар кулаком у відповідь від іншого гравця команди суперника.

На полі зав'язалася масова сутичка. А коли гравці заспокоїлися - матч було вирішено не продовжувати. Нічия у останньому матчі зборів.

Нагадаємо,за період зимових зборів у Туреччині "Верес" здобув 3 перемоги, 4 поразки та двічі зіграв внічию.

Олександр Мичко


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також