Матч з двома тривогами: дніпрянки зламали опір рівнянок лише наприкінці гри

362 0

Ми у соцмережах:

Матч з двома тривогами: дніпрянки зламали опір рівнянок лише наприкінці гри

У матчі з двома вимушеними перервами, пов'язаними з російськими атаками і повітряними тривогоми, жіноча команда рівненського Вереса з великим рахунком в гостях поступилася Дніпру-1: 5:0.

Через повітряну тривогу старт поєдинку четвертого туру другого етапу чемпіонату Вищої ліги у Дніпрі довелося перенести майже на годину.

У цей час у Дніпровському районі навіть пролунали вибухи. Втім, гра все ж відбулася, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Господині поля, які мали дев'ятиочковий гандикап над суперницями у турнірній таблиці, виявилися краще морольно готовими до такого прев'ю і швидко повели в рахунку. Марина Навроцька не зуміла вчасно перервати передачу з флангу, а Софія Баліна спершу програла позицію Людмилу Крючкову, а потім відверто завалила опонентку на газон. Пенальті, який впевнено реалізувала Тетяна Левицька.

Вдруге сигнал повітряної тривоги перервав гру вже після перерви. А остаточно зламати опір гостей дніпрянки зуміли лише наприкінці гри і лише опинившись у чисельній більшості після другого попередження Софії Баліної.

Валентина Тараканова упродовж семи хвилин оформила хет-трик. Перший м'яч вона забила після того, як обіграла один-в-один Віту Розлуцьку. Потім футболістка Дніпра-1 реалізувала вихід сам на сам із Маргаритою Луцюк. І нарешті, третій свій гол забила красивим ударом у дальню дев'ятку із кута штрафного майданчика.

Крапку у грі дніпрянки поставили вже у компенсований час, коли відзначилася Ілона Новосельська - 5:0. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також