Мати хоче знати, як насправді у війську загинув її син

3202 1

Ми у соцмережах:

Мати хоче знати, як насправді у війську загинув її син

Нещодавно в селі Нова Мощаниця Здолбунівського району поховали молодого хлопця. Юнак загинув під час проходження строкової служби в армії. За офіційною версією це самогубство. Якщо це справді так, то точно потрібно з’ясовувати, що ж такого сталося в частині і в житті хлопця, що він вирішив далі не жити?!

Але рідні і односельці не вірять у самогубство, повідомляє Zdolbuniv.com. Ось що написала сестра юнака: «28 серпня цього року нашим батькам зателефонували із військової частини в місті Павлограді і сказали, що наш брат, солдат строкової служби Гагін Ігор Юрієвич, віком 24 роки, застрелився. Коли його привезли додому, в село Нова Мощаниця, ми побачили, що він весь у саднах, забоях, вм’ятина на голові (не в місці вистрілу), а на лобі наче його били чимось по голові. Ми не віримо, що він сам себе вбив. Допоможіть, будь ласка, дати розголос нашій трагедії

Мешканці села відгукуються про хлопця як про спокійну врівноважену людину. Вони також не розуміють, що могло підштовхнути юнака до трагічного кроку – а тому не вірять у версію військових.

Мама загиблого хоче знати, що насправді сталось з її сином. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також