Матір загиблого військовика з Дубровиччини відкрила тренажерний майданчик (ВІДЕО)

1269 0

Ми у соцмережах:

Матір загиблого військовика з Дубровиччини відкрила тренажерний майданчик (ВІДЕО)

Марія Пешко втратила свого сина Івана Клюйка на війні. В листопаді 2022 року жінка відкрила футбольне поле зі штучним покриттям у селі Орв'яниця. Тепер встановила тренажери поблизу поля.

Деталі далі у сюжеті - у сюжеті Рівне 1.

Такі тренажери встановили в селі Орв'яниця, що на Сарненщині. Це ініціатива Марії Пешко - мами загиблого воїна. Жінка втратила на війні свого сина - Івана Клюйка. Отримані кошти від держави спрямовує на розвиток молоді.

В листопаді минулого року пані Марія відкрила футбольне поле з штучним газоном. Тепер - тренажери. Каже, на цьому зупинятися не буде. 

Мешканка села Орв'яниця, пані Галина дуже вдячна Марії Пешко за тренажери. Каже, такий майданчик дуже потрібний місцевій молоді.

Тренажери відкрили біля Орв'яницького ліцею. Директорка закладу Алла Будкевич каже, такий тренажерний майданчик за власні кошти собі дозволити не могли. Відтак очільниця закладу дуже вдячна Марії Пешко.

Начальник Рівненської ОВА, Віталій Коваль, переконаний, ініціатива Марії Пешко - це показник сили української жінки.

Син Марії Пешко, Іван Клюйко ще з 2014 року захищав незалежність України. Обірвалося життя Героя 24 квітня 2022 року поблизу Попасної Луганської області. Після смерті сина, матір вирішила зайнятися підтримкою молоді. Планує відкрити ще дитячий майданчик та ігровий - у дошкільному закладі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також