Матусі з Рівненської області отримали звання «Мама року» від EVA

951 0

Ми у соцмережах:

Матусі з Рівненської області отримали звання «Мама року» від EVA

Лінія магазинів EVA оголосила переможниць національної премії «Мама року», серед них дві мами з Рівненської області. За шість років існування проект знайшов десятки тисяч прихильників та зібрав майже три тисячі історій щасливого материнства з усієї України.

 Кожна мама – це скарб. І кожна родина, де є мама, уже найбагатша у світі. Аби нагадати про це українцям, а також відшукати, нагородити і розповісти про найкращих мам з усієї країни, Лінія магазинів EVA створила власну важливу нагороду та вже вшосте провела національну премію «Мама року».

Протягом лютого–червня, за час поки тривав відбір цього року, учасники поділилися майже 800 зворушливими історіями про своїх мам, дружин і бабусь, які вразили відвідувачів сайту і експерток конкурсу. До складу кваліфікованого журі «Мама року-2020» увійшли коучка Лілія Бєлоусова, громадська діячка Ярослава Гресь, психологиня Любов Лоріашвілі, блогерка Олена Мандзюк, співачка Наталка Карпа та директорка з маркетингу Лінії магазинів EVA Ганна Гришина. Усі вони зізналися, що отримали надзвичайно багато приємних емоцій від читання заявок і співпереживали кожній героїні.

Так, Любов Лоріашвілі відзначила Марію Подерню у номінації «Велике серце». Історія «Берегиня родинного вогнища Супрунюків», якою поділилися діти матусі, зворушила експертку: «Життя — складна річ. Маючи стільки дітей, залишилась ненька в рідній оселі з татом самі. Доля розпорядилась так, що «Її цвіту по всьому світу»: і в Донецьку, і в Тернополі, і в Луцьку, і в Рівненській обл. Але подумки ми завжди з нею, а вона – з нами. Незмінною в нашій родині є традиція: зустрічатися влітку один тиждень в батьків. Це найкращий, найщемніший, найдорожчий і найсвятковіший тиждень у році: і для дітей з сім’ями, і для батьків».

А користувачі сайту обрали Олександру Соколову переможницею у номінації «Сімейний затишок». Історією «Мене звати Борислав» поділився чоловік Олександри, Павло, від імені маленького сина учасниці: «Мене звати Борислав. Мені один рік та вісім місяців. Сьогодні я вам розповім як проходить мій звичайний день, окрім вихідних, коли мої татусь і мамуся вдома. Отже, я прокидаюсь приблизно о пів восьмої ранку. Хоча буває татко не завжди успішно проходить “мінне” поле, яке складається із дошок у підлозі, і тоді я відразу починаю агукати. Отже, я прокидаюсь та кличу маму. У мене своя окрема кімната із розмальованими стінами. Тато каже, що її розмалював якийсь Пікассо. Мама приносить мені свіженький компотик, який вона варить спеціально для мене щодня. Він такий смачний, що я відразу випиваю всі 220 мілілітрів. Потім, ми йдемо в кімнату з телевізором і під музику малюємо. Я вже вмію тримати пензлик і наносити фарбу не тільки на папір, а й мамі на носа».

 

 

 

 

«У 2015 році Лінія магазинів EVA однією з перших серед компаній заговорила про мам в загальнонаціональному масштабі, і ми бачимо, як з року в рік тема материнства, його важливості та ролі в житті кожної жінки набуває все більшого поширення. Так, у перший рік проєкту ми отримали близько 200 історій від українців, а цьогоріч – майже 800, що більше ніж на третину за 2019. Ми безмежно раді бачити все більший позитивний відгук від аудиторії конкурсу і сподіваємося, що країна дізнається ще багато нових імен найкращих, найніжніших і найталановитіших у світі мам», — поділилася директорка з маркетингу Лінії магазинів EVA Ганна Гришина.

Героїні історій-переможниць отримають титул премії «Мама року» та численні подарунки від партнерів. Через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та запровадження карантинних обмежень, нагородження довелося перенести на невизначений термін. Організатори проєкту стежать за ситуацією в країні і повідомлять переможницям про наступний етап проєкту.

Довідка: Щорічна премія «Мама року» присвячується дбайливим, надихаючим, гарним, стильним, успішним, добрим, енергійним і талановитим мамам. Раз на рік оголошується конкурс, у якому беруть участь жінки з усієї України. Переможниць обирають за результатами оцінки експертів та інтернет-голосування. Можна взяти участь, розповівши про себе, свою маму, дружину або подругу в одній з 8 номінацій: «Натхнення», «Велике серце», «Сімейний затишок», «Спорт», «Успіх», «Супербабуся», «Блогер» та «Мій Дім – моя EVA». За весь час існування премії, з 2015 року, учасники поділилися понад 2000 історій материнства та було визначено 62 переможниці.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Лінія магазинів EVA – найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент товарів декоративної косметики, парфумерії, товари по догляду за обличчям та тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також товари по догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності EVA МОЗАЇКА.

Сім років компанія EVA займає лідерські позиції, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». Наприкінці 2019 року Лінію магазинів EVA визнано «Кращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу премії «Вибір року-2019», у 2019 компанія отримала нагороду «Рітейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association. Постійний проєкт допомоги передчасно народженим дітям «Orange Days в EVA!» приніс перемогу в конкурсі, ініційованому ООН в Україні Partnership for Sustainability Award 2018.

Також у 2019 році EVA отримала престижну нагороду від найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Private Label Manufacturers Association), Нідерланди та нагороду "За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками" від виставки InterCHARM.

За 17 років компанія зросла до кількості понад 1000 магазинів по всій території України, представила більше 30 000 асортиментних позицій, а також започаткувала 42 власні торгові марки. Зараз штат співробітників мережі налічує понад 11 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено у моделі сервісу компанії: «EVA – це краща подруга, що дарує щастя бути собою».

Додаткова інформація: https://eva.ua/


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також