Матвієнко заспіває рівнянам у квітні

1110 0

Ми у соцмережах:

Матвієнко заспіває рівнянам у квітні

Тоня Мативієнко виступатиме у Рівному 10 квітня у супроводі симфонічного оркестру "Bravisimo"

Незабаром українська співачка Тоня Матвієнко вирушить у тур містами України і у  квітні порадує своїх фанів виступами з симфонічним оркестром BRAVISIMO. До музичної програми увійдуть хіти виконавиці, а також музичні твори династії Матвієнко. Адже старт своєї кар’єри Тоня починала з виконання українських класичних творів. Тоді вона була солісткою Національного ансамблю “Київська камерата”.

“Для мене це довгоочікуваний проект. Свою співочу кар’єру я розпочинала з київським оркестром і отримувала шалене задоволення від співпраці з найкращими музикантаминашої країни. Тому коли надійшла пропозиція від оркестру BRAVISIMO зробити спільну програму, я - запалилась! Є геніальні твори, які повинні звучати. Хочеться нагадати, якою прекрасаною є українська пісня”.

Хіти Тоні Матвієнко, які вже завоювали своїх прихильників, зазвучать у нових аранжуваннях, а українська класика стане “родзинкою” її виступів.

“Я розпочинатиму свої концерти з пісні “Не метелиця”, яка є доленосною в моєму житті. На ТВ-шоу “Голос країни” я виконувала саме цю композицію і тоді до мене не повернулись судді. Пройшло стільки років, а люди досі пам’ятають цей момент. Для мене честь продовжувати родинну справу – “наші” твори не повинні бути забутими”.

Тур Тоні Матвієнко з оркестром розпочнеться 10 квітня з Рівного. Початок концерту - о 19-й годині у Рівненському міському Будинку культури.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також