«Мавпи» сильніші

2310 0

Ми у соцмережах:

«Мавпи» сильніші

Чергової поразки баскетболісти рівенського «Пульсара» зазнали від дебютанта суперліги клубу «Черкаські мавпи» на його майданчику. Враженнями від поїздки до Черкас ділиться головний тренер рівнян Сергій Шемосюк: — При в’їзді в Черкаси нас зустріла велика вивіска: «Вас вітає нова баскетбольна столиця України місто Черкаси».

«Черкаські мавпи» — «Пульсар»
82:71 (19:13, 13:21, 31:16, 19:21)
«Пульсар»: Рихлюк (7), Костко (1), Ковалевський (13), Кіба (0), Дубнюк (16), Скиданов (9), Шемосюк (12), Колот (0), Артимович (6), Река (8), Лебідь (0).

Чергової поразки баскетболісти рівенського «Пульсара» зазнали від дебютанта суперліги клубу «Черкаські мавпи» на його майданчику. Враженнями від поїздки до Черкас ділиться головний тренер рівнян Сергій Шемосюк: — При в’їзді в Черкаси нас зустріла велика вивіска: «Вас вітає нова баскетбольна столиця України місто Черкаси». При вартості квитків від 10 до 25 гривень трибуни у залі були заповнені. Були серед глядачів і амбіційні керівники команди Михайло Бродський та Микола Томенко. Щодо гри, то команди продемонстрували хороший баскетбол. Першу половину ми виграли, проте у третій чверті у наших баскетболістів сталося якесь заціпеніння. Коли прийшли до тями, було вже пізно. — Яке враження на вас справили «Мавпи»? — За складом ця команда має бути серед призерів. Якщо гравець збірної України Володимир Гуртовий сидить в запасі, то це про щось свідчить. У них хороші американці, хороші югослави, та й українські баскетболісти там не найгірші в суперлізі — Євстратенко, Гальонкін, Гілевич, Неухацький. . У суботу «Пульсар», який після цього туру опинився на останньому місці, прийматиме «Львівську політехніку», початок матчу о 17.00. Результати інших матчів туру: «Азовмаш» — «Кривбасбаскет» — 92:61, «Дніпро» — СК «Маріуполь» — 87:69, «Львівська політехніка» — «Політехнік» — 79:86, «Будівельник» — «Хімік» — 92:80, МБК «Одеса» — МБК «Миколаїв» — 76:77.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також