«Маяк» — чемпіон!

1551 0

Ми у соцмережах:

«Маяк» — чемпіон!

Сарненський «Маяк» після дворічної перерви знову став чемпіоном області з футболу. Для цього сарненцям вистачило нічиєї 0:0 у грі заключного туру проти ФК «Рафалівка». Відтак у 24 поєдинках «Маяк» тричі зіграв унічию і лише раз програв.

На відміну від своїх конкурентів «Малинська» та «ОДЕКа» поліський клуб участі в чемпіонаті України серед аматорів не брав, і, судячи з усього, це й стало вирішальним фактором у боротьбі за обласне чемпіонство.

Щодо згаданих «Малинська» та «ОДЕКа», то вони розіграли два інших комплекти нагород. Хто здобуде «срібло», а хто «бронзу» — мало визначитися учора в заочному їхньому протистоянні в іграх, відповідно, у Садовому та Млинові (на момент підготовки матеріалу результат матчів був невідомий). Але якщо обидва фаворити перемогли, то друге місце за рахунок кращих додаткових показників дістанеться «Малинську».
Останнім з п’ятьма очками фінішувало рокитнівське «Полісся».

Для сарненського «Маяка» це третє чемпіонство за роки незалежності (попередні — 2005 та 2015), ще двічі сарненці ставали чемпіонами області часів СРСР (1980, 1981). 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також