Майбутній лікар із Нігерії вчитись українську мову, бо тимчасово живе у Рівному

194 0

Ми у соцмережах:

Майбутній лікар із Нігерії вчитись українську мову, бо тимчасово живе у Рівному

З клопотанням про обмін посвідки на тимчасове проживання в Україні, до Рівненського центрального відділу УДМС у Рівненській області звернувся громадянин Нігерії, студент-медик Луганського державного медичного університету, релокованого в 2022 році з Луганщини до м. Рівного.

Іноземець посилено займається вивченням української мови, з захопленням розповідає про свої успіхи у її освоєнні, а також поділився приємними враженнями від Рівненщини. Майбутній лікар вірить в українську медицину та бажає процвітанню нашій державі.

З  початку року працівниками Управління Державної Міграційної Служби  у Рівненській області оформлено 165 посвідок на тимчасове проживання для іноземців та осіб без громадянства, зокрема у зв’язку з:
- возз’єднанням сім’ї – 87;
- працевлаштуванням – 31;
- провадженням релігійної діяльності – 16;
- навчанням – 19;
- провадженням культурної, освітньої, наукової, спортивної волонтерської діяльності – 6;
- визнанням особами без громадянства– 2;
- участю у діяльності філій, відділень, представництв та інших структурних осередків громадських (неурядових) організацій іноземних держав – 2;
- Роботою у представництвах іноземних суб’єктів господарювання – 1.

Отримати вичерпну інформацію стосовно документування іноземців та осіб без громадянства можна безпосередньо відвідавши підрозділи Міграційної служби за місцем проживання або на посиланням https://dmsu.gov.ua/poslugi/dokumentuvannya-inozemcziv.html. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також