Майора поліції огріли у Здолбунові скляною пляшкою по голові, а його колегам - розпилили в обличчя сльозогінний газ

5205 0

Ми у соцмережах:

Майора поліції огріли у Здолбунові скляною пляшкою по голові,  а його колегам - розпилили в обличчя сльозогінний газ

Кримінальна відповідальність за нанесення умисних тілесних ушкоджень поліцейським під час виконання службових обов’язків, незаконного зберігання наркотичних речовин та бурштину загрожує 33-х та 34-річному жителям Квасилова та Здолбунова.

У протидії незаконному обігу наркотичних речовин на території Здолбунівського району за отриманою оперативною інформацією поліцейські викрили осіб, причетних до незаконного зберігання наркотиків у підвальному приміщенні багатоповерхового будинку на вулиці Шкільній райцентру.
Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомляє, що під час перевірки на місці події двоє зловмисників почали агресивно поводитися, на законні вимоги поліцейських не реагували та чинили супротив, у результаті чого тілесні ушкодження отримали двоє поліцейських. Їм розпилили сльозогінний газ в обличчя, а 32-річному майору поліції нанесли удар скляною пляшкою по голові. Потерпілих із хімічними опіками очей та обличчя, а 32-річного поліцейського — ще й і з травмою голови, після надання медичної допомоги відпустили.
 
За результатами проведеного того ж дня обшуку у підвалі поліцейські вилучили метамфетамін орієнтовною вартістю понад 25 тисяч гривень, марихуану та три пристрої для куріння.
На підставі ухвали слідчого судді поліцейські Здолбунівського відділення поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури провели три обшуки у зловмисників.
У квартирі та гаражі34-річного здолбунівчанина поліцейські виявили та вилучили майже кілограм бурштину-сирцю, пневматичну гвинтівку, три сліп-пакети із нашаруваннями речовини білого кольору, два сліп-пакети із вмістом речовини білого кольору, схожої на метамфетамін, дві скляні трубки із нашаруванням речовини білого та бурого кольору.
Вилучені наркотичні речовини, бурштин-сирець і пневматична гвинтівка відправлені для проведення експертизи. Крім того, за результатами судово-медичної експертизи вирішуватиметься питання про повідомлення 33-річному квасилівчанину  про підозру за завдані умисні тілесні ушкодження поліцейським.
Досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 2 статті 345, частиною 1 статті 240-1, частиною 1 статті 309 Кимінального Кодексу України тривають.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також